Over Jean

Ik ben geboren op 25-08 1972 in Landgraaf. Na mijn VWO diploma gehaald te hebben heb ik een aantal jaren Rechten en Engels gestudeerd. Mijn grote passie is echter altijd tennis geweest. Op mijn twaalfde pas begonnen, had  ik op mijn zestiende niveau 3 en speelde ik vele regionale en landelijke toernooien. Het trainen en de jarenlange ervaring als wedstrijdspeler hebben er voor gezorgd dat ik mijn ervaring wilde delen met anderen.

Om die reden besloot ik van mijn passie en hobby mijn werk te maken. Ik behaalde  de KNLTB A en B licentie en ben daarmee bevoegd om les te geven aan alle niveaus. Inmiddels heb ik als trainer inderdaad gewerkt met spelers op elk niveau (9 tm 1). Eén aspect staat bij mij echter centraal, op welk niveau dan ook: de mens achter de tennisser. Of beter gezegd: de tennisser is niet los te koppelen van de mens. Wat dat betreft is tennis de vertaalslag naar het dagelijkse leven. Hoe leer je, denk je in processen of wil je meteen resultaat zien ? Ben je bereid om te investeren in jezelf? Hoe ga je om met tegenslagen en hoe je reageer je op factoren van buitenaf?

Daarom is Eye2Coach meer dan het geven van tennistraining. Eye2Coach helpt je vooruit in je ontwikkeling, zowel op als buiten de baan. Welke mogelijkheden er zijn vind je elders op deze site.

Jean Swagers